Бившият президент Доналд Тръмп се зарече в събота, че ще има

...
Бившият президент Доналд Тръмп се зарече в събота, че ще има
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Ако не бъда избран, ще последва кървава баня

Бившият президент Доналд Тръмп се зарече в събота, че ще има " кървава баня ", в случай че не бъде избран отново през ноември, заключи Ен Би Си нюз.

Коментарите му бяха направени на протест в Охайо, до момента в който Тръмп обсъждаше опцията за усилване на комерсиалната война с Китай поради автомобилното произвеждане. Митингът имаше за цел да притегли гласове за претендента на републиканците за Сената Бърни Морено, когото Тръмп поддържа през декември, преди първичните избори в Охайо във вторник.

" Ако слушате, президентът Си - и двамата с него сме другари - само че той схваща метода, по който аз търгувам. Тези огромни чудовищни фабрики за произвеждане на коли, които строите в Мексико сега... няма да наемате американци и няма да ни продавате колите, не. Ще наложим 100 % мито на всяка една кола, която минава през границата, и няма да можете да продавате тези коли, в случай че бъда определен ", съобщи Тръмп.

" Ако не бъда определен, това ще бъде кървава баня за всички - това ще бъде най-малкото ", добави той. " Това ще бъде кървава баня за цялата страна. Това ще е най-малкото. Но те няма да продават тези коли. Те (китайците) строят големи фабрики. "

По-късно той добави: " Ако тези избори не бъдат извоювани, не съм сигурен, че в миналото ще има други избори в тази страна. "

В отговор на мненията на някогашния президент говорителката на акцията на Тръмп Каролин Ливит съобщи пред NBC News: " Политиката на Байдън ще сътвори икономическа кървава баня за автомобилната индустрия и заетите в този бранш служащи. "

 

Джеймс Сингър, представител на акцията на президента Джо Байдън, направи изказване след изявлението на Тръмп, като означи, че някогашният вицепрезидент Майк Пенс е оповестил, че няма да поддържа кандидатурата на Тръмп за преизбиране.

" Това е Доналд Тръмп: несретник, който бива надвит с над 7 милиона гласа и по-късно, вместо да се обърне към по-широка публика, удвоява заканите си за политическо принуждение ", сподели Сингър. " Той желае още един 6 януари, но американският народ ще му нанесе още едно изборно проваляне този ноември, тъй като продължава да отхвърля неговия екстремизъм, привързаността му към насилието и жаждата му за възмездие. "

 

Преди да стартира речта си, някогашният президент застана и отдаде чест до катедрата, до момента в който от високоговорителите звучеше " Правосъдие за всички " на хор J6, формиран от пандизчии, очакващи съд за присъединяване си в метежа от 6 януари.

Тръмп още веднъж назова хората, които се намират в пандиза за закононарушения, осъществени по време на нападението на 6 януари, " заложници ".

 

" С тях са се отнасяли извънредно и доста несправедливо и вие знаете това и всички го знаят ", сподели Тръмп при започване на речта си. " И ние ще работим по този въпрос още от първия ден, в който встъпим в служба, ще спасим страната си и ще работим с хората, за да почетем тези невероятни патриоти. "

 

По време на събитието Тръмп сподели също, че някои имигранти без документи " не са хора ", въпреки да добави, че " не му е разрешено да каже това, тъй като радикалната левица споделя, че е извънредно да се каже ". Той също по този начин сподели на католиците да не гласоподават за Байдън.

 

" Всеки католик, който гласоподава за този дръвник, е вманиачен, тъй като вие сте преследвани ", сподели Тръмп.

Байдън е вторият римокатолик, който в миналото е бил избиран за президент. Джон Кенеди е първият католик, определен за президент на Съединени американски щати.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР